Ya Allah!!! Baru nak acah2 Ramly dengan saloma!! Sekali taya pecah!!!

Nampaknya satu perkongsian pelawak dan pengacara, Nabil Ahmad mengundang ramai tidak dapat menahan ketawa apabila dia dan isteri memuat naik momen lucu kepada umum menerusi Instagram, NabilZira.

Seperti yang ramai ketahui, pasangan ini telah berkahwin pada tahun 2011 dan kini semakin bahagia dengan tiga cahaya mata perempuan mereka.

Dalam satu perkongsian di Instagram nampaknya mengundang tawa kecil peminat gara-gara Nabil Ahmad dan isteri yang sedang seronok meluangkan masa bersama lain pula jadinya.

Dapat dilihat menerusi ruangan kapsyen, mereka yang ingin menaiki basikal lejen bersama tetapi akhirnya berakhir dengan satu kejutan yang membuatkan pasangan ini turut terkedu sebelum dapat menaiki basikal lebih jauh.

Nabil Ahmad yang dilihat menerusi video duduk di bahagian depan manakala isteri duduk di bahagian belakang dan ternyata rakaman yang dimuat naik itu menarik perhatian ramai dengan ribuan tontonan dalam masa sekejap saja.

 

Mana tidaknya apabila menjengah pula ke ruangan komen, netizen turut sama terkejut dengan tragedi menimpa pasangan selebriti ini lalu menghujani dengan bermacam-macam reaksi.

Disamping posting mereka itu mendapat lebih 30 ribu tanda suka tidak sampai satu hari dimuat naik.

“Tragedi betul’

“Salah tayar, bukan salah sebab berat”

“Hahahahaha kelakar…”

Sumber  :  himpunanceritalawak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *