[Video] Bapa Tmpar Anak Hingga Jtuh Tersngkur, Anak Tetap Pert4hankan Bapa.

Siapa je tak ger.am melihat seorang anak kecil dipukuI oleh bapanya sendiri di tempat awam. Hal ini bkan sahaja menjtuhkan mruah kanak-kanak tersebut, tetapi juga boleh disi.fatkn sebagai pende.raan.

Bapa pkul anak depan orang.

Menerusi satu perkongsian yang tuIar di Twitter, seorang pengguna dikenali sebagai @admqrie telah mem.uat naik kembali satu p0sting yag diperoleh di akaun TikTok berkenaan seorang lelaki memberi ama.ran kepada seorang bapa apabila dia memukvl anaknya sendiri.

Video:

Namun begitu, apa yang membuatkan netizen berasa sbak dalam ge.ram adalah tlndakan sp0ntan kanak-kanak berkenaan yang tetap memperta.hankan bapanya dari dikas.ari oleh lndividu yang mera.kam video tersebut.

Dia yang telah dipvkuI oleh bapanya sendiri menghaIang tbuh lelaki itu dari terus dika.sari perakam video.

Sbak tengok adik tuu.

Susulan daripada tuIarnya video berkenaan, ramai yang telah mninggaIkan komen dengan mengec.am tlndakan bapa kanak-kanak terbabit yang jelas melakukan pende.raan kepada anaknya.

Mereka juga turut berasa sedlh melihat kegi.gihan kanak-kanak perempuan itu dalam memperta.hankan bapanya yang sudah pun terjtuh dikasa ri lndividu yang ge.ram dengan tlndakan b.iadapnya.

 

Menerusi ruangan komen pengguna Twitter itu, saIah seorang netizen telah mem.uat naik tngkapan layar p0sting dari Facebook mengenai anak be.ranak tersebut.

Ada yang mendkwa bahawa bapanya merupakan seorang penaglh ddah dan mereka hidup dijaIanan sekitar Chow Kit. Walau bagaimanapun, kesahihan lokasi tersebut t.idak dapat dipastikan kerana beIum ada sebarang kenyataan daripada mana-mana pihak.

Sumber: Twitter @admqrie, @_sshaa, omm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *