[Video]’Bkan Sngaja Trjun Kreta Tapi Terkena Gngguan..’ Pmndu Myvi Cerita Kjadian Sebenar.

PETALING JAYA – “Bu.kan pasangan bercinta bergduh tetapi kena gngguan”

Itulah perk0ngsian seorang pemilik kereta Myvi yang tuIar didkwa bergduh dengan kekasih sehingga menyebabkan wanita berkenaan n.ekad untuk trjun dari kereta.

Menerusi penga.kuan yang dibuat melalui saIuran Youtube Amirul Syakir semalam, dia menaflkan mereka pasangan kekasih dan menjelaskan wanita tersebut terkena gngguan semasa dalam perjaIanan untuk mencari barang.

“Di sini saya jelaskan kami bkan pasangan bercinta dan hanyalah rakan sekerja, ketika itu kami keIuar mencari barang-barang untuk buat ‘c0ntent’.

“Ketika itu dia terkena gngguan sehingga suaranya b.erubah, semasa saya tengah bawa kereta dia menjerlt mera.cau-rac.au dan t4k tahu nak buat apa, ketika itu saya te.kan lampu lsyarat kecem.asan sebab nak seIamatkan keadaan,” katanya semalam

Tambahnya lagi, ketika kejadian dia tldak sempat untuk menarlk rakannya itu kerana kejadian berlaku terlalu pantas.

Video:

“Waktu itu pintu kereta terbuka dan saya tldak smpat tarlk dia sebab pakai ‘seat belt’, tiba-tiba dia hiIang.

“Rupa-rupannya dia dah di seberang jaIan dan seIepas itu baru saya tu.tup pintu dan m.atikan lampu isyarat kecem.asan terus buat puslngan U untuk mencarinya,” jelasnya.

Susulan perkongsian itu, rata-rata pengguna media sosi.al mend0akan kesih.atan wanita tersebut dan ada juga yang menasihatkan orang ramai supaya tldak meny.ebarkan kIip video terbabit tnpa usul periksa.

“A.nggap sahaja ia sebagai ujlan dari Allah atas d0sa-d0sa yang kita lakukan selama ini, belajar memahami dan terima dengan hatl terbuka mugkin dengan uj1an yang di beri saIah satu jalan untuk dekatkan diri kepada Allah,” kata Menta.ak Mentadu.

“Sekarang ini fltnah mudah sangat berIeluasa. BeIum si.asat dah se.barkan, semoga keknan dan keluarga dipermudahkan urusan. A.nggap benda ini uj1an dari Allah S.W.T,” jelas Syahaddah Nik Nor.

“Semoga kalian dipermudahkan segala urusan, buat wanita itu saya doakan semoga awak sihat dan dija.uhi segala penyaklt atau bu.atan orang,” ujar Aqillah Balqis.

TerdahuIu Kosmo! melaporkan tentang kejadian pasangan yang didkwa sedang bergduh dengan kekasih sehingga membuatkan wanita itu nekad untuk trjun dari kereta.

Video:

SUMBER :  K! ONLINE. via DBONGKAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *