“Mungkin dia cari ketenangan” -Ramai simpati lihat wanita main buai dalam hujan

Setiap orang pasti mempunyai pelbagai cara tersendiri untuk menenangkan hati yang sedang gundah. Kadang kala ‘me time’ sangat penting untuk kita kembali bersemangat melalui hari-hari mencabar lebih-lebih lagi ketika mempunyai masalah besar.

Dalam menenangkan diri, ada yang memilih untuk berhibur bersama kawan-kawan, pergi bercuti ataupun melakukan aktiviti yang menyeronokan.

Lihat wanita main buaian dalam hujan

Namun, berbeza dengan seorang wanita ini apabila mengambil keputusan untuk duduk seorang diri sambil bermain buaian dalam keadaan hujan lebat.

Hal ini dikongsikan seorang pengguna TikTok dikenali @mieykicapxGaming apabila memuat naik video tersebut sambil meninggalkan kapsyen mendoakan agar apa pun yang berlaku keatas wanita itu, diharap dia terus kuat menghadapinya.

ADVERTISEMENT

@mieykicapxgamingAllahu😩semoga akak dipermudahkan segala ujian dri Allah S.W.T akak🤲bertabah dan redha ya akak amin doakan akak ni baik2 saja yaaa..😔 fyp@ngahfarm♬ original sound – MieyKicap Xgaming – MieyKicap Xgaming

Mungkin dia tengah cari ketenangan diri

Perkongsian yang dibuat itu telah mendapat pelbagai respon daripada warganet selepas ditonton lebih dari 200 ribu viewers hanya dalam masa sehari selepas dimuat naik.

Rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan memahami keadaan yang dialami oleh wanita tersebut. Mereka juga tahu yang situasi sebegitu sangat membantu mereka yang sedang kusut menghadapi dugaan untuk menenangkan diri.

Ramai yang pernah rasa perkara sama

Sampai satu tahap kita tak mampu nak tahan tekanan

Menangis dalam hujan nak hilangkan rasa sakit

Kita yang lihat pun tahu wanita tu dalam kesedihan

Sebesar mana pun dugaan, sujudlah kepadaNya

Sumber: TikTok @mieykicapxGaming

Kredit : OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *