[VIDEO] Ternampak Zip, Budak Lelaki Ini Selamba K4ntoikan ‘Rahsia’ Dinosaur

Tidak dinafikan kanak2 mempunyai imaginasi yang sangat tinggi. Selalunya kanak2 mempunyai imaginasi yang meluas tentang pelbagai benda di sekeliling mereka.

Bahkan ada juga kanak2 yang suka melihat dinasour kerana dinasour merupakan haiwan pra sejarah dan juga sebahagian dari imaginasi kanak2 yang suka akan haiwan pra sejarah itu.

Bila bercakap tentang dinasour ini, mesti ramai kanak2 yang suka akan haiwan pra sejarah ini kerana reka bentuk badannya yang unik dan besar membuatkan kanak2 suka tetapi jika ianya dalam bentuk kostum, ramai juga kanak2 yang takut. Mungkin kerana giginya yang taj4m dan mukanya yang gar4ng.

Lain pula yang terjadi pada seorang kanak2 yang telah berjumpa dengan seekor dinasour, kanak2 itu bukan sahaja tidak takut akan dinasour tersebut tetapi sempat dikejarnya sambil berkata bahawa ada zip di bawah pervt dinasour tersebut.

Kalau kanak2 lain mungkin akan menjerit ket4kutan tetapi kanak2 tersebut sampaikan meng’k4ntoi’ kan orang yang memakai kostum tersebut.

Video:

@l26262626 Bucur rahsia dino 🦖 😭😭😂😂😂😂 #jurassiclandkiulu ♬ Jurassic Park – 尖叫聲鈴聲

Bila menjengah ke ruangan komen, rata2 warga net terhibur dengan telatah kanak2 tersebut, bukan sahaja tidak takut tetapi dikejarnya lagi ada la.

Selain itu ada juga yang berseloroh yang nanti bila dah besar mesti tak boleh simpan rahsia kan Macam2 karenah kan.

Komen Netizen:

Sumber : Tiktok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *