[VIDEO] Suami Cu4k, Artis Mengandung Excited Sentuh Harimau -“Ini Bukan Kucing”

Masihkah anda semua mengingati tentang pasangan selebriti dari indonesia yang pernah tular kisah mereka bahawa mereka mereka tidak berkahwin tetapi hamil iaitu Lesti Kejora dengan suaminya iaitu Rizky Billar, ternyata ianya adalah satu fitn4h kerana mereka berdua telah berkahwin pada awal tahun ini secara diam2.

Ternyata dengan pended4han tersebut sekaligus menutup spekulasi negatif kepada mereka berdua. Kini, pasangan merpati sejoli itu dilihat selalu memuatnaik momen mereka berdua kerana kini dilihat Lesti Kejora sudah menunjukkan “baby bump” kepada peminat.

Terkini, pasangan tersebut telah memuatnaik satu video di aplikasi Tik Tok milik suaminya Rizky apabila mereka berdua dilihat mengunjungi mini zoo untuk bersiar2. Satu video yang menarik perhatian netizen apabila Lesti telah memegang bulu harimau yang berada di dalam kandang.

Ternyata apabila Lesti memegang bulu harimau tanpa rasa takut itu membuatkan suaminya itu yang agak pan1k kerana rizky sempat berseloroh bahawa itu bukan kucing bengal tetapi harimau. Tetapi Lesti dilihat suka memegang bulu harimau itu. Nampak seperti seronok bila memegang bulu harimau itu.

@hp_leslar #lestikejora #rizkybillar #lesti #billar #leslar #hp_leslar ♬ suara asli – hp_leslar

Menjengah ke ruangan komen, ramai warga net yang meninggalkan komen seperti haiwan suka akan wanita yang hamil dan ramai yang komen bahawa mungkin harimau boleh mengesan bahawa lesti juga gar4ng seperti harimau.

Komen Netizen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.