“Madu Hamil Serentak”- Suami Dipuji Bawa Isteri Pergi Check-up Sekali H4rung.

Wanita hamil akan mengalam1 beberapa fa$a perubahan dalam diri, terutama yang berka1tan dengan horm0n, emos1 dan fizikal.

Orang paling dekat pa$tinya si suami yang harus mema1nkan peranan pent1ng dalam memast1kan isteri dapat melalui fa$a kehamilan itu dalam keadaan tenang, selesa dan indah sehingga saat melah1rkan.

Suami juga harus menjag4 tutur kata dan t1ngkah laku sepanjang isteri mengandung. Ada beberapa ke$, dek sikap suami yang tidak baik, memberi imp4k kepada bayi dalam kandungan.

Pengalaman yang hampir serupa turvt dikongs1kan oleh seorang lelaki bernama Eddy Wijaya menerusi satu perkong$ian di TikTok. Difahamkan lelaki tersebut mempunya1 dua orang isteri yang kebetul4n sedang meng4ndung dalam waktu sama.

VIDEO:

@eddywijaya90

Alhamdulillah wa syukurillah ##fyp ##viral ##viraltiktok ##trending ##followme️

♬ original sound – Eddy Wijaya

Bini Muda & Tua Hamil Serentak, Suami Tersenyum Bawa Check-Up Sekali Harung 2

Kehidupan berpoligami yang dipaparkan Eddy jelas menunjukkan mereka bertiga cukup bahagia. Malah isteri pertama dan kedua juga kelihatan agak rapat serta tidak berma$alah dibawa sekali gus untuk melalui check-up di klinik bersama-sama. Masing-masing juga saling memberi sok0ngan antara satu sama lain.

Menjengah ke ruangan k0men, ada di antara netizen menyokong kehidupan berpoligami manakala sebilangan lagi kurang bersetuju. Malah ada juga sempat meny0al apakah yang akan dilakukan Eddy jika kedua-dua isteri kesayangannya itu ditakdirkan ber$alin pada waktu sama. Nyatanya jawapan yang diberikan cukup untuk menjawab pertanyaan ramai.

Bini Muda & Tua Hamil Serentak, Suami Tersenyum Bawa Check-Up Sekali Harung 3

Bini Muda & Tua Hamil Serentak, Suami Tersenyum Bawa Check-Up Sekali Harung 4

Bini Muda & Tua Hamil Serentak, Suami Tersenyum Bawa Check-Up Sekali Harung 5

@eddywijaya90

La Hawlawala Quwwata illa billa ##relationshipgoals ##janganfypdeh

♬ original sound – Eddy Wijaya

Kredit: TikTok Eddy Wijaya 

Leave a Reply

Your email address will not be published.