(Video) “Janji Dah Sah..” – Pengantin Lelaki ‘Steady’ Pakai Baju Biasa Je Masa Lafaz Akad Nikah Cvri Tumpuan Ramai

Setiap pasangan yang telah mendirikan rumah tangga p4sti akan meng1ngati m0men hari pernikahan buat mereka yang pastinya cukup bermakna..

Ketika itu, sudah tentu masing-masing ingin menggayakan pakaian yang sedondon dan sesuai dengan situ4si majlis pern1kahan.

Pakai baju biasa.

Namun haI ini berbeza dengan perkongsian yang dibuat satu akaun TikT0k dikenali sebagai @hajid17 apabila pengantin lelaki hadir di majlis pernikahannya hanya memakai pakaian biasa iaitu seIuar je@ns dan T-Shrts sewaktu melafazkan akad nikah.

Ada kec3masan sebelum majlis nikah..

Menerusi ruangan k0men, pengantin lelaki terp4ksa memakai pakaian yang kurang sesuai kerana berIaku kec3masan sebelum majlis pernikahan mereka.

Disebabkan tidak sempat menukar pakaian yang lebih sesuai, dia telah hadir ke perkarangan masjid hanya memakai pakaian biasa.

Walau bagaimanpun, majlis berjalan dengan lancar dan lelaki itu beserta pasangan selamat bergeIar suami isteri.

Pejabat agama call terus tak sempat nak buat apa.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan k0men dengan memahami kondisi yang dialami pengantin lelaki.

Mereka juga menjelaskan bahawa akad nikah yang dilakukan untuk menghalalkan hubungan lebih penting daripada pakaian yang cantik-cantik.

Perkahwinan itu mudah dan tidak perlu disuIitkan.

K0MEN :

sumber: omm

Leave a Reply

Your email address will not be published.