Suami Tolong Isteri Gosokkan Tudung, Lepas Tu Suami Larikan Diri Rupanya Ini Yang Berlaku

Tldak dinafikan bila sebut saja pasal tudung, kaum wanita akan terlebih sensltif

Iyalah, rata-rata tudung perlu digosok sebelum memakainya supaya kelihatan licin, tldak berkedut dan kemas. Namun, kaum lelaki kadangkala selamba saja terduduk atau merosakkan tudung kesayangan para wanita.

Sama seperti video yang tular baru-baru ini di TlkTok apabila tudung isteri menjadi lubang gara-gara suami itu telah menjadi perhatian.

Tldak sengaja lubangkan tudung lepas isteri minta ironkan

Menerusi video berkenaan, kelihatan sepasang suami isteri sedang menginap di sebuah hotel. Mereka kelihatan sedang bersiap-siap mahu keluar.

Apa yang lebih mencri tumpuan adalah apabila si isteri mendapati tudung kesayangannya lubang gara-gara suaminya yang menggosok.

Setelah dimrahi, suaminya dilihat terus beredar daripada kawasan tersebut bagi mengelakkan sebarang perkara daripada berlaku.

Si isteri tidak berputus asa untuk menggayakan tudung berlubang itu. Mujur, dia masih boleh mengenakan tudung itu dengan menyorokkan bahagian lubang ke arah dalam.

“Masak kau bang, confirm-confirm tidur luar” – Netlzen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 175K tontonan, 6K tanda suka dan 200 komen di TlkTok, rata-rata netlzen turut terhibur melihat situasi tersebut.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TlkTok:

Dia lari tu comel jaa

Tldak m00d teruihh

lama-lama pandai la

Sumber : says

Sumber : https://transformasi.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published.