Budak Serg4h Anj1ng, “Jangan Main-Main Dengan Perempuan”

Anj1ng kadang-kadang menjadi pilihan bagi mereka yang bukan beragama Islam untuk dipelihara. Haiwan ini boleh dikategorikan sebagai antara yang jinak, bijak dan comel.

Malah ada juga yang t4kut dengan haiwan ini lebih-lebih lagi anj1ng liar dan berkeliaran. Bagaimanapun lain pula halnya dengan satu rakaman yang tular baru-baru ini.

Dalam rakaman tersebut kelihatan seorang budak serg4h anj1ng di depannya. Dengan suara yang kuat, budak perempuan ini menjer1t ke arah anj1ng tersebut.

Ini membuatkan haiwan tersebut lari ket4kutan selepas berhadapan dengan anak kecil tersebut. Berikut adalah rakaman telatah budak serg4h anj1ng yang dimuat naik oleh seorang pengguna Tiktok dengan nama akaun pokmang72 ini

@pokmang72 apa PON takboleh#fyp #tiktokmalaysia #santaidiposisi #masukberanda #santaidiposisi ♬ original sound – pokmang perdosa

Bukan main gar4ng lagi budak kecil ini ya! Perkongsian rakaman haiwan ini yang lari ket4kutan tersebut telah meraih lebih 620 ribu tontonan dan 54 ribu likes. Rata-rata warganet men1nggalkan reaksi mereka selepas menyaksikan rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Allahuakhbar..her4n orang sekeliling tengok saya ketawa”

“Betul ke boleh. Kalau camtu nak jugak akak try buat cam budak kecik tu”

“Dah la saya dekat hospital. Tak boleh tahan ketawa. Orang pun pelik tengok saya”

“Hahaha bernan4h telinga dan berdar4h hidung kalau kena bebel woii”

Sementara itu, ikuti kisah menarik lain yang telah kami sediakan untuk hiburan hari anda seperti berikut:

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.