Anak Monyet Berpaut Pada Kaki Budak, “Kira Berani Juga Adik Ni”

Telatah anak-anak terkadang mampu membuatkan terhibur. Mereka yang masih mentah dan banyak perkara belum faham membuatkan yang dewasa inilah perlu memberikan contoh terbaik.

Kadang-kadang apa yang mereka lakukan membuatkan ramai tercuit hati menyaksikannya. Apatah lagi apabila rakaman anak-anak ini dimuat naik di sosial media. Baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan telatah seorang kanak-kanak telah mencuri perhatian ramai.

Manakan tidak dalam rakaman yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun zamri3659 ini kelihatan dua anak monyet berpaut pada kaki budak. Gelagat budak itu pula membuatkan warganet terhibur. Berikut adalah rakaman anak monyet berpaut pada kaki budak ini:

@zamri3659Siapa tengok mesti ketawa…..😀😀😀😀🐒🐵🐵

♬ bunyi asal – Zam’s

Respek habislah dik! Berani dan agak tenang mengawal keadaan biarpun dipaut kakinya. Apa-apa pun perkongsian rakaman telatah anak ini telah meraih lebih 4.2 juta tontonan dan 233 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Allah comel la awak marah. Tuyun atitt”

Anak monyet bergayut 5

“Comel tak boyehh jalannn..Tuyunnn..Salute bang ajar anak..Yang kecam tu biaq pi”

Anak monyet bergayut 3

“Kesian dik tu..Tuyun tuyun sakit…Berani betul dia..Kalau kita biru dah muka”

Anak monyet bergayut 4

“Kira berani jugak adik ni, comel”

Anak monyet bergayut 2

“Bagus. Abang ajar anak lelaki berkomunikasi dengan anak-anak monyet melalui cara yang baik. Moga adik comel akan menjadi anak soleh dunia dan akhirat”

berpaut pada kaki budak

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.