“Nak Cari Hero Tp Nak Bujang yang single…” Vlda, Sekali Sharnaaz Blas ‘Jgn sampai aku try… Haaaa, jaga..’

Beberapa minggu lalu, DatukSeriVida pernah menyatakan hasratnya untuk menerbitkan sebuah single baharu.

Hal ini berpunca gara-gara selebriti media sosial yang pernah dikaitkan dengannya sebelum ini, lqbal melancarkan lagu yang dikatakan ditujukan kepada dirinya.

Menerusi laporan media, Vlda berkata, tujuan dia ingin mengeluarkan lagu itu adalah kerana ingin menjawab kembali segala apa yang lqbal katakan terhadapnya.

Jika sebelum ini Vlda menyanyikan lagu berentak rancak menerusi single pertamanya, I Am Me, kali ini, usahawan kosmetik itu mahu membawakan lagu bergenre balada pula.

Sungguhpun khabarnya lagu tersebut sudah mahu dilancarkan, namun, Vida masih mencari siapakah hero yang akan sama-sama membintangi klip video lagu berkenaan.

“Saya nak cari hero dalam klip video saya. Boleh bagi cadangan tak, siapa pelakon, hero penyanyi ke, siapa yang boleh saya bersama hero itu dalam klip video.

“Tapi saya nak yang bujang, saya nak yang tkda tunang, takda bini, single and available. Kerana takut nanti terpegang ke,” katanya sambil meminta pandangan pengikutnya di Instagram.

Menariknya, menerusi ruangan komen, pelakon Sharnaaz dilihat menawarkan dirinya untuk membintangi klip video lagu terbaharu Vida.

“Jgn sampai aku try… Haaaa, jaga.
“Jgn kata tempuh, kena langgaq dengan lori pun boleh… cuma nak tau yang ehekk ehekk tu kena buat apa?” tanya Sharnaaz sambil meletakkan emoji tertawa.

Menerusi ruangan balas, Vida turut mengambil kesempatan dan membalas: “Onz tak onz Mamu?” tanya Vida. Rata-rata peminat memberikan respons positif terhadap komen yang ditinggalkan oleh Sharnaaz. “I think she just described you. Tak salah kan kan… pi la hantaq borang dekat DSV,” tulis seorang pengikut Vida.

Selain Sharnaaz, nama-nama yang dicadangkan oleh peminat termasuklah Aweera, Nazim Othman, Diva AA dan juga MichaelAng.

Sumber : Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published.