“Pujaan hati datang.” – Reaksi Teruja Si Bulus Nampak Kucing Jantan Di Luar Rumah Undang Ketawa

Bagi pemilik kucing yang mahal dan dari baka yang elok, mereka biasanya tidak akan membiarkan kucing mereka berkeliraran tanpa kawalan dan tanpa pengawadan dari mereka. Ianya untuk memastikan keselamatan kucing mereka dari dicuri atau diambil oleh orang lain.

Bagi semua kucing yang tidak selalu dapat keluar dari rumah, melihat kucing lain yang berada di luar rumah adalah satu keterujaan kepada mereka. Bila melihat kucing lain di luar Kadang2 kucing2 itu semua akan membuat reaksi yang mereka juga ingin keluar dari situ.

Begitu la seperti gelagat seekor kucing ini yang begitu teruja sebaik sahaja melihat kemunculan seekor kucing lain di luar rumah. Keterujaan itu yang melihat kucing lain di rumahnya sampaikan pintu rumah itu pun turut dipanjatnya disebabkan dia mahu keluar juga.

Sebuah video yang memaparkan aks1 teruja kucing itu sempat dirakam dan dimuatnaik di aplikasi Tik Tok dan sekarang ini menjadi tular di aplikasi tersebut dan mendapat beribu tontonan dan komen daripada netizen.

@deltieveisPunya anak gadis tiap liat jantan diluar selalu berubah jd spidercat😆

♬ suara asli – fans Fuji

Menjengah ke ruangan komen, Malah rata-rata netizen turut sama tergelak melihat reaksi terujanya ini yang seperti jatuh cinta pandang pertama sahaja.

Komen Netizen:

Sumber : Tiktok deltievies

Leave a Reply

Your email address will not be published.