“Tengok banyak kali…”- Nyanyian Ella buat ramai ‘sedih’

Meskipun beberapa hari berlalu, rancangan The Masked Singer yang disiarkan baru-baru ini cukup menyentuh perasaan penonton apabila giliran individu disebalik topeng Burung Hantu membuat persembahan di atas pentas menarik tumpuan ramai sehingga tular sejak akhir-akhir ini di media sosial.

IMG_20220220_162054

Walau bagaimanapun, umum diketahui penyanyi popular Ella merupakan antara juri pada musim kedua The Masked Singer. Jadi dengan pemilihan lagu Ella daripada individu disebalik topeng Burung Hantu antara yang menjadi perbualan hangat penonton.

Mana tidaknya, lagu berjudul Standing In Eyes Of The World merupakan lagu kegemaran ramai kerana auranya yang tidak dinafikan mampu membuatkan sesiapa sahaja mendengarnya sebak.

Perkara itu juga terjadi di pentas The Masked Singer sehinggakan persembahan Burung Hantu menjadi tular di media sosial dan di aplikasi, TikTok.

Apatah lagi apabila dapat mendengarkan nyanyian Ella iaitu penyanyi asal lagu tersebut yang mana turut membuatkan para juri yang lain bangun bersama.

@abgtoyyib The Masked Singer Malaysia#abgtoyyib #fyp #tiktokmalaysia #viralvideo ♬ bunyi asal – @srultoyyib

Dalam pada itu, warganet juga meninggalkan bermacam-macam reaksi mereka terhadap nyanyian Ella selepas videonya itu tular dan dikongsikan oleh pengguna TikTok.

“Lagu yang menaikkan semangat…”

EllaIMG_20220220_161927

“Suara Ella memang terbaik, tersentuh penyanyi asal yang nyanyi”

IMG_20220220_161932EllaIMG_20220220_161954

“Sedangkan tengok ni pun meleleh air mata…”

Ella

sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.