(VIDEO) “3 Kali Dia Suap Dekat ‘Sebelah’ Tu” – Ibu Seram Tengok Anak Bagi Makan Dekat ‘Kawan Misteri’

Kalau ada anak kecil di rumah pasti sentiasa terhibur dengan gelagat mereka yang lincah dan aktif ketika membesar.

Namun, kalau tunjuk perangai yang aneh-aneh atau ‘misteri’, barangkali ibu bapa pun naik takut juga kan? Orang tua-tua kata budak kecil ni selalunya boleh nampak makhluk ghaib di sekeliling, hijab terbuka katanya.

Seorang wanita bergelar ibu @nisdorli baru-baru ini ada berkongsikan pengalaman melayan anak lelakinya yang seolah-olah sedang menyuap makanan pada seseorang di sebelahnya.

Jika dilihat dari mata kasar, seperti tiada sesiapa berada di sebelah budak lelaki itu namun ketika menjengah ke ruangan komen, ada netizen mendakwa terlihat seorang budak perempuan sedang mendampingi anak wanita itu.

Cantik budak perempuan sebelah dia. – netizen

Menerusi hantaran terbaru wanita itu, dia ada menunjukkan anaknya itu melukis gambaran ‘kawannya’. Agak menyeramkan sebenarnya apabila lukisan budak lelaki itu menunjukkan sesuatu kelibat bermata merah dan seperti mempunyai jahitan di bahagian mulut.

Sehubungan itu, ramai pengguna media sosial meminta si ibu berkenaan untuk membawa anak lelakinya itu mendapatkan rawatan perubatan Islam supaya tidak terjadi perkara yang tidak diingini di kemudian hari.

SUMBER : TikTok

Leave a Reply

Your email address will not be published.