Ramai Puji Suara Nyanyian Lelaki Ini, “Sedap Bang Lenggok Last Tu”

Memiliki bakat nyanyian adalah salah satu anugerah buat seseorang itu. Jika diperhatikan hari ini dengan adanya media sosial ramai yang mula menunjukkan bakat mereka menerusinya.

Jika bernasib baik bakat mereka boleh diketengahkan dan akan ada warganet yang mula meminati mereka. Sama seperti seorang lelaki yang juga pemilik akaun TikTok dengan nama akaun deilimhani ini. Pemuda ini menggunakan media sosial untuk berkongsikan bakat nyanyian yang ada padanya.

Menerusi perkongsian pemuda ini menerusi akaun tersebut, dia sudah membuat beberapa video nyanyian semula beberapa jenis lagu. Terbukti suaranya memang luarbiasa dan berjaya menarik perhatian ramai.

Berikut adalah salah satu perkongsian rakaman yang dimuat naik olehnya dan telah membuatkan ramai puji suara nyanyian lelaki ini:

@deilimhani Reply to @puteraimrann Ni kalau kurus mau nampak Urat Tekak☹️#menentangperjodohan #ferhat #viral #masukfyp #fypシ #fyp #fypdong #esekalinakfyp #fypage ♬ original sound – Paman Deil

Wow, memang sedap nyanyian pemuda ini! Perkongsian rakaman yang membuatkan ramai puji suara nyanyian lelaki ini telah meraih hampir sejuta tontonan dan 77 ribu likes. Rata-rata warganet memuji bakat yang ada pada lelaki tersebut dan meninggalkan reaksi mereka itu di ruangan komen seperti berikut:

“Allah sedapnyaa..Betol2 halwa telinga terbaik ni..Ni baru artis TT”

Ramai Puji Suara Nyanyian 4

“Power qasidah tak semua boleh buat”

Ramai Puji Suara Nyanyian 3

“Kalau mic ni yang buat jadi sedap. Sumpah sis beli 1. Sedap sangat suara awak ni..Melting nyaaa”

Ramai Puji Suara Nyanyian 2

“Sedap bang lenggok last tu tiber jadi irama asli ye. Kreatif dalam nyanyian”

Ramai Puji Suara Nyanyian 1

Sementara itu, iku

Leave a Reply

Your email address will not be published.