Hanya Gambar, Nama Dah Boleh Jadi Bahan Untuk Hantar S1hir, Ustaz Syafiq Kongsi Perbualan Dengan Dukvn

Amalan sih1r, s4ntau dan ilmu bercanggah aj4ran Islam didapati masih banyak diamalkan dalam kalangan masyarakat Melayu terutamanya di negara ini.

Seorang pengamal perubatan Islam, Syafiq Mujahid memb0ngkarkan taktik dvkun dalam menghantar s1hir pemisah kepada pasangan suami isteri.

Menerusi perkongsian video oleh @aamer7997 di media sosial, menyaksikan perbualan di antara ustaz tersebut bersama seorang dukvn yang dihubungi dengan tujuan meminta pertolongan bagi memisahkannya dengan isteri pertama.

VIDEO:

Dalam rakaman tersebut, Syafiq menyamar sebagai seorang pelanggan yang mempunyai dua orang isteri dan ingin mendapatkan perkhidmatan dvkun berkenaan.

“Saya tak suka pada isteri kedua saya, dia buat hal,” katanya.

Selain itu, dia sempat membuat permintaan agar dibantu ‘tundvkkan’ isteri pertamanya agar lebih mematuhi segala ar4han dan suruhannya.

“Isteri pertama saya ingin bagi dia ‘penvnduk’ sebab dia de.gil,” ujarnya.

Kemudian, dukvn berkenaan mengenakan bayaran upah sebanyak RM600 bagi kedua-dua permintaannya itu.

“Satu kali saya kerjakan iaitu bagi isteri pertama tinggalkan kamu, dan kedua dia akan tundvk pada kamu.

“Harganya hanya sebanyak RM600 sahaja,” kata dvkun tersebut.

Sementara itu, Syafiq turut menanyakan berapa lama tempoh untuk si.hir tersebut berkesan serta mengenai jenis barangan yang perlu disediakannya.

“Dia ambil masa sekitar dua hingga tiga jam sahaja dan nanti isteri akan mula marah-marah dan mohon untuk dicer4ikan.

“Kalau untuk yang si.hir bagi isteri tun.duk, dia akan ma.rah-ma.rah kamu juga dan minta maaf selepas itu, kemudian dia akan mula tun.duk pada kamu,” kata du.kun berkenaan lagi.

Tambah du.kun tersebut, pelanggan hanya perlu menyediakan gambar dan nama mang.sa untuk diberikan kepada pihak du.kun bagi menjalankan proses menyi.hir.

Lebih menakutkan apabila, du.kun tersebut memaklumkan si.hir yang dihantar akan terus kekal didalam badan seseorang walaupun telah dibawa berubat.

Dalam pada itu, du.kun tersebut sempat mengatakan bahawa sudah ramai pelanggannya dari Malaysia mendapatkan perkhidmatannya dalam menghantar si.hir kepada mang.sa.

Seterusnya, Syafiq mended4hkan sudah merawat ramai daripada golongan selebriti yang terkena si.hir serta gangguan mis.tik.

Jelasnya, dia menasihati masyarakat diluar sana terutamanya pasangan suami isteri agar tidak terjebak dengan perkara khur4fat ini dan sebaliknya sering memperbetulkan masalah rumah tangga dengan baik.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber  : Tiktok

Leave a Reply

Your email address will not be published.