“Haha lama dah x dengar”- Berdekah rakan selebriti bila Mimi Peri & Fizz Fairuz bakal muncul nanti

Bagi sesetengah orang apabila dikejutkan bangun sahur akan amat mudah namun ada juga yang sebaliknya. Jadi rasanya ramai yang masih ingat dengan kejutan bangun sahur daripada Mimi Peri ini.

Pelbagai versi sudahpun dikongsikan dan kejutan sahur daripada Mimi Peri sememangnya sering menghiburkan ramai tidak kira di negaranya malah Mimi Peri juga dikenali di Malaysia.

Walau bagaimanapun, selebriti media sosial yang popular dengan panggilan Mimi Peri itu seperti tahun lalu menghiburkan ramai apabila bergandingan dengan Datuk Fizz Fairuz.

Malah keakraban mereka pada tahun sebelum ini juga membuatkan kedua-duanya tular di media sosial. Namun begitu, perkongsian terbaharu pelakon terkenal itu nampaknya sekali lagi mencuit hati ramai.

Mana tidaknya, Mimi Peri dan Fizz Fairuz kelihatan sudah sedia untuk muncul di bulan puasa tidak lama lagi ini dengan mengejutkan orang ramai sahur. Lebih mencuit hati juga, Fizz Fairuz turut berkongsikan sekeping foto watak popularnya dalam filem Mat Tudung.

Perkongsian di akaun Instagram Fizz Fairuz itu bagaimanapun turut mengundang dekah buat rakan selebriti disamping ruangan komen ditinggalkan ‘ratusan’ reaksi ramai.

“Hahahaha”

Fizz

“Mat tudung wayang kegemaran aku suka dari dulu”

Fizz

“Hahahaa lama dah tak dengar”

IMG_20220316_105521IMG_20220316_105529

“Dah lama dato tak post…”

Fizz

Tunggu dulu, anda tentu juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.