“R0sak Wedding Orang”- Menangls Hadir Pernikahan ‘Boyfriend’, Netizen Simpati Lihat Raut Wajah Isteri

Acap kali kita lihat pelbagai situasi menunjukkan bekas kekasih yang menghadiri perkahwinan pasangan masa lalunya. Namun, tidakkah kita tahu, betapa hancurnya perasaan pasangan di atas pelamin tersebut?

Itulah yang berlaku dalam satu video tular ini, menunjukkan seorang gadis yang menangls di atas pelamin, dipercayai pada hari perkahwinan bekas teman lelakinya.

Buat drama air mata atas pelamin, siap nak salam pengantin lelaki…

Perkongsian @Ratna Keo di Tiktok menunjukkan seorang gadis yang berhasrat untuk bersalaman dengan pengantin lelaki yang merupakan bekas teman lelakinya.

Apa yang membuatkan netizen geram adalah, sesudah bersalaman, gadis tersebut segera berpaling dan menangls di atas pelamin, dan situasi terus bertukar bagaikan dalam sinetron.

“Aku takfaham yang jenis jemput ex pergi wedding…”

Menjengah ke ruangan komen, netizen meluahkan rasa geram pada gadis tersebut atas tindakannya di samping meluat dengan jemputan bekas teman lelaki tersebut.

Dalam pada itu, ramai yang bersimpati pada isteri tersebut yang nampak tenang namun pasti hatinya sangat hancur di sebalik senyuman yang diukir.

“Kesian wife dia nampak tenang tapi hancur…”

“Buat rosak majlis je..”

“Menyakitkan dua hati dalam waktu sama…”

“Tak perlu pon siap nangis2 depan wife…”

Sumber: redaksi.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.