(VIDEO) “Dia Campak Apa?” – Terjaga Dari Tidur, Wanita Terkejut Nampak Wanita Serba Putih Depan Rumah

Baru-baru ini tular di applikasi TikTok, hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Ana yang terkejut apabila melihat seorang wanita berpakaian serba putih berada di hadapan rumahnya.

Menerusi video tersebut, Ana yang terjaga dari tidur akibat terdengar bunyi enjin kereta yang kuat serta bunyi anjing menyalak terkejut apabila ternampak wanita misteri itu di luar tingkap biliknya.

Lebih menakutkan, wanita itu seperti sedang melemparkan ‘sesuatu’ di hadapan rumahnya pada pukul 2.35 pagi.

tabur

Ya Allah! apa yang kau lempar depan rumah aku pagi-pagi buta ni? Astagfirullah..

Dalam pada itu, Ana yang masih terkejut dengan kejadian itu turut berdoa agar dia, anak-anak, dan suami terlindung daripada perubatan keji manusia.

Allah nak tunjuk, ada orang buat khianat dekat family aku. Korang rasa apa yang perempuan tu campak ke rumah aku? Patut ke aku pergi buat report? Rasa terancam..

Meninjau di ruangan komen, rata-rata orang ramai turut memberi pelbagai reaksi, ada yang memaklumkan bahawa wanita itu mungkin menabur tanah kubur dipercayai sihir untuk memecah belahkan keluarga.

Ini sihir untuk buat ahli keluarga jadi tak tenteram, gaduh dan akhirnya penceraian. – Netizen.

Selain itu, ada juga yang berkongsi cara bagi membatalkan perbuatan sihir tersebut selain menyarankan untuk memanggil ustaz.

Pagi nanti jirus dengan air panas, seeloknya air bacaan Yasin, sambil jirus dan cuci selawat ke atas Nabi SAW dan niat mohon pada Allah hindari sihir atau khianat,” tulis seorang pengguna TikTok.

SUMBER : TikTok

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.