[VIDEO] “Kakak balik dulu byee ayahh” – Sayangnya fiska kat ayah sampai civm batu nisan tu buat ramai seb4k

Setiap orang mesti mempunyai pengalaman pahit masing-masing yang selalunya melibatkan kehil4ngan seseorang yang tersayang. Setiap ujian juga diberikan kepada setiap orang berlainan. Ada yang kehil4ngan ayah dan ada juga yang kehilangan ayah dan juga ibu serentak.

Tidak semua orang bertuah yang masih mempunyai seorang ayah yang boleh dihorm4ti dan disayangi. Sewaktu usia yang masih kecil, kanak-kanak selalunya tidak memahami apa itu kehilangan, biasanya mereka tidak tahu yang sebenarnya kehilangan itu adalah pemergian yang harus dit4ngisi.

Seperti perkongsian sebuah video yang tular di aplikasi Tik Tok iaitu mengenai seorang kanak-kanak perempuan bernama Fiska yang datang menziarahi pus4ra ayahnya yang telah men1nggal dunia sewaktu dia masih lagi dalam k4ndungan ibunya. Walaupun Fiska masih kecil tetapi seakan dia memahami akan pemergi4n ayahnya itu.

Tatkala begitu, telatahnya yang ceria melawat pusara ayahnya itu membuatkan hati sesiapa yang melihatnya terh4ru dan sed1h. Walaupun di usia yang masih kecil kehil4ngan ayahnya tetapi mungkin ayahnya itu dikenali apabila sering diceritakan oleh ibunya.

Video:

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai netizen yang meluahkan rasa sedih dan seb4k mereka melihat Fiska yang seakan-akan mengenali dan rapat dengan arw4h ayahnya itu sedangkan dia tidak sempat untuk mengenali ayahnya itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Tiktok puttiayu4 Via Sinar Viral Press

Leave a Reply

Your email address will not be published.