Pernah mengaku kekasih, Syura jumpa peminat istimewa selepas 23 tahun

Sebelum ini, tular sebuah video memaparkan seorang lelaki dikenali Zaki Jinggo berasal dari Kuantan mengakui dirinya pernah menjalinkan hubungan percintaan dengan penyanyi, Syura Badron suatu ketika dahulu.

Bagaimanapun, Syura atau nama sebenarnya Zuraidah Badron menjelaskan ia dirinya sekadar bergurau sewaktu memanggil individu berkenaan naik ke atas pentas untuk menyanyi dan menari bersama.

@bonraiz Wajib tonton habis!! Sambungan Part -2 Zaki Jinggo.. Sejarah bercinta dengan Syura dan berlakon orang giilaa.. @Mat Lipat @Jacky TV @Uzainizain @MatDin #bonraizuproduction #funny #fyp #raya2023 #InspirasiRaya #legend #artist #content #comedy ♬ original sound – bonraizu

Terbaharu, Syura berkongsi dia akhirnya dapat bertemu dengan individu berkenaan selepas 23 tahun selain teruja berkongsi semula kisah lama mereka sewaktu pertemuan tersebut.

“Selepas 23 tahun, akhirnya kami berjumpa semula. Satu pengalaman yang saya tak mungkin saya lupakan. Mestilah saya gembira dan teruja apabila dapat berjumpa dengan peminat seperti Zaki.
“Dia seorang insan istimewa, jadi saya layan dia sebaiknya. Kebetulan saya terlibat dengan sebuah acara di Kuantan, jadi saya cuba mencarinya untuk kami luangkan masa bersama,”ujarnya.

Syura berkata, meskipun Zaki merupakan Orang Kelainan Upaya (OKU) tetapi dia masih mengingati peristiwanya memegang bahu lelaki tersebut ketika membuat persembahan sekitar tahun 2000.

Malah, Zaki juga masih menyimpan gambar-gambar lamanya dalam pertemuan mereka pada Sabtu lalu dan Syura menghadiahkan sepasang baju buat lelaki berkenaan sebagai tanda kenangan.

Dalam pada itu, Syura mengatakan suaminya, Muhamad Farizat Ismail memberi sokongan buat dirinya untuk bertemu dengan peminat istimewa tersebut.

Tambah Syura, peminat tersebut juga mengetahui status dirinya sebagai seorang isteri dan tidak akan mengganggu rumah tangga selebriti berusia 36 tahun itu.

Sumber: Instagram @syurabadronmStar (Farol Hadi), Oh My Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *